Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Rakkauden salat
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Finska
  • Utgiven: 2015
  • Antal sidor: 608
  • Vikt i gram: 324
  • ISBN10:9150905279
  • ISBN13:9789150905274

Rakkauden salat

(Häftad)
Beskrivning:

Unelmalääkäri

Tätä ainakin Jenna toivoo muuttaessaan tyttärensä kanssa pois Lontoosta äskettäisen katkeran avioeron jälkeen. Hänen on nyt pärjättävä omin voimin, eikä aikaa voi käyttää silloin muuhun. Toisinaan on hyvä, että sydän ei kuuntele järkeä.

Ihmeellisin matka

Kenttälääkäri Kyle on huimapäinen seikkailija. Lulu, joka on hänen täydellinen vastakohtansa, rakastaa rauhallista elämänmenoa pikkukylässä, jossa hän on asunut koko ikänsä.

Nyt heidän on tarkoitus kirjoittaa yhdessä kirja Kylen seikkailuista. Kyle malttaa tuskin odottaa kirjan valmistumista, koska haluaa rientää jo seuraavaan seikkailuun. Mutta yhteistyön aikana Kyle alkaa ymmärtää, että suurin seikkailu on ehkä lähempänä kuin hän uskookaan.

Tärkein kysymys

Komea, lahjakas, mukava, mutta yksityiselämässään sulkeutunut. Tällainen on Katrinan ensivaikutelma uudesta lääkärikollegasta Rhysista. Vaikka Rhys kieltäytyy menemästä ulos muiden työtovereidensa kanssa, hän tarjoaa mielellään illallisen Katrinalle. Hän haluaa tietää kaiken Katrinasta, mutta ei kerro juuri mitään itsestään. Katrina ymmärtää, että Kylea on satutettu, mutta uskaltaisiko hän antaa sydämensä jollekin joka ei näytä uskovan rakkauteen?

Ujo morsian

Ihmelapsi Cassandra on viime aikoina tarkoituksella vältellyt julkisuutta. Vain kerran vuodessa hän tuo esiin intohimonsa musiikkiin tarjotessaan pianotunteja hyväntekeväisyyshuutokaupassa. Tänä vuonna charmikas kreikkalainen miljardööri Neo on tarjonnut 100 000 dollaria tunneista! Mutta ei mene kauaakaan, kun Cassandra ymmärtää että Neo on kiinnostunut muustakin kuin hänen taidoistaan musiikin saralla…

Kundrecensioner och bloggar

Ingår i följande avdelningar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica