Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

150 Ecg-Problemen
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Nederländska
  • Utgiven: 201606
  • Antal sidor: 310
  • Upplaga: 0002
  • ISBN10:9036813735
  • ISBN13:9789036813730

150 Ecg-Problemen

(Häftad)
Beskrivning:

In 150 ECG-problemen vindt u een selectie van klinische problemen met daarbij de relevante ECG's. U wordt uitgedaagd deze ECG's eerst zelf te interpreteren in het licht van de pati nt en de kliniek. Vervolgens neemt u een besluit en formuleert u een plan van aanpak, voordat u de interpretatie bekijkt. De ECG's vari ren van eenvoudig tot moeilijk en staan in een willekeurige volgorde. Aan n kant van de pagina staat het probleem met bijbehorende ECG, op de andere zijde staat het antwoord met de bevindingen en de toe te passen behandeling.

Dit boek is door Piet Machielse, spoedeisende hulp verpleegkundige, vertaald uit het engels. De auteur van de Engelstalige versie John Hampton, heeft zoveel mogelijk de werkelijkheid nagebootst. Net als in de praktijk komen in willekeurige volgorde complexe en minder complexe vraagstukken aan bod. Hierdoor is het boek geschikt voor lezers van verschillende niveaus; van student tot specialist en van verpleegkundige tot afdelingsarts.

Kortom: 150 ECG-problemen is een uniek boek met bijzondere ECG's. Een must voor de ECG-freaks onder de verpleegkundigen, specialisten en voor de arts in opleiding. En een praktisch boek voor ge nteresseerden die ECG's willen leren lezen en hun vaardigheid daarin willen bijhouden.

Kundrecensioner och bloggar

Ingår i följande avdelningar

Ingår i följande bibliotekskategorier

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica