Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Hvad er der med Lisa?
  • Bandtyp: Pocket
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 20170801
  • Antal sidor: 80
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 141
  • ISBN10:8799974541
  • ISBN13:9788799974542

Hvad er der med Lisa?

(Pocket)
Beskrivning:

"Hvad er der med Lisa? En bog for børn om angst"Bogen handler om Lisa på 13 år, der bor med sin mor og sin kat Columbus. Lisa spiller guitar og Minecraft. Og så lider hun af angst.
Lisa får ofte pludselige angstanfald, både derhjemme og i skolen. Hun er følsom over for høje lyde, uventede situationer, og når der stilles for mange krav til hende. I skolen er det sundhedsplejersken Sofie, der tager sig af hende, når hun har det værst. Derhjemme er det hendes forstående og tålmodige mor, der forsøger at hjælpe.


I bogen beskrives Lisas kontakt med det børn- og ungdomspsykiatriske center, BUC. Her møder Lisa klassekammeraten Alice, der har ADHD. Alice var hovedpersonen i de to foregående bøger i serien, Sejt med ADHD og Jeg har ADHD. Pigerne bliver hurtigt venner og finder styrke i hinandens selskab.


Ideen med denne bog, er at sætte fokus på og øge bevidstheden om børn og unge, der lider af angst. Bogen er tænkt som en støtte - både til angstramte børn og til deres bekymrede forældre og lærere, som har brug for at vide mere om, hvordan hverdagens udfordringer opleves, når man lider af angst. 

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Ibland mår jag inte så bra
Ibland mår jag inte så bra
av Lindgren, Therése
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica