Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Din sundhed sidder i munden
  • Bandtyp: Inbunden
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 20210125
  • Antal sidor: 233
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 617
  • ISBN10:8793951388
  • ISBN13:9788793951389

Din sundhed sidder i munden

(Inbunden)
Beskrivning:

Hvordan pa°virkes blodtrykket af bakterierne pa° tungen? Behøver man virkelig bruge tandtra°d? Og hvad er sammenhængen mellem alzheimers og paradentose? Et godt helbred afhænger mere af munden, end vi ga°r rundt og tror. I denne bog fa°r du svar pa°, hvordan tand- og mundhygiejne pa°virker resten af kroppen, og hvordan det hænger sammen med de mest almindelige folkesygdomme. 


Gode tænder, godt helbred indeholder lettilgængelig viden om mundhygiejne samt 101 spørgsma°l og svar, der gennemga°r folks mest normale bekymringer – og ogsa° det, man ikke vover at spørge sin tandlæge om! 


Denne livsvigtige bog byder pa° konkrete tips og tricks til, hvordan vi kan styrke kroppen ved at undga° da°rlig mundhygiejne, samt en tydelig gennemgang af munden og tænderne trin for trin. Hvis vi lærer at tage os ordentligt af vores tænder, kan vi ba°de forbedre vores helbred og leve længere! 


Om forfatterne 
Overlæge og professor i parodontologi Bjo¨rn Klinge har forsket i sammenhængen mellem folkesygdomme og mundhygiejne i over tretten a°r. Her redegør han for de seneste opdagelser indenfor forskningen sammen med sundhedscoach, journalist og forfatter Pamela Andersson. 

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica