Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Vandretur med Samuel
 • Bandtyp: Inbunden
 • Språk: Danska
 • Utgiven: 2016
 • Antal sidor: 140
 • Upplaga: 1, 
  Vikt i gram: 651
 • ISBN10:8791611652
 • ISBN13:9788791611650

Vandretur med Samuel

(Inbunden)
Beskrivning:

Figuren Samuel er hovedpersonen i de to ordløse grafiske romaner, Gåture med Samuel og Adlyd Samuel, der begge kredser om temaer som ensomhed, enkelthed og livets vidundere. Samuel er en bleg, spøgelsesagtig tegneseriefigur, som går på eventyr i en farverig fantasiverden. Han er en dagligdags helt, næsten usynlig for sine omgivelser, og han kommenterer verden med sine ejendommelige handlinger. Samuel er samtidig det stærkeste og svageste væsen i verden. De højeste bjerge er ingen hindring for ham, men på den anden side, kan man også være depri på den smukkeste dag. Musturi´s tegneserier overvejer eksistens gennem verdslige ting - hvad betyder "hjem", og hvilke ingredienser består "venskab" af?

Hovedpersonen vandrer gennem forskellige landskaber og på samme tid, gennem forskellige stemninger og tankegange. Samuel´s verden er fuld af ensomhed, men altid den samme mængde varme, tro og en drøm om frihed.

Gåture med Samuel udkom i Finland i 2009, og er siden udkommet på tysk (Reprodukt), fransk (La 5e Couche), portugisisk (MMMNNN RRRG, Portugal & A Bolha Editora, Brasilien), svensk (Optimal Press) og finsk (Huuda Huuda).

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn : ett reportage om
Vintermörker : samlade spänningshistori
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica