Avancerad sökning
Din kundvagn är tom
Ändra i din kundvagn Gå till kassan
Mod, sved & tårer
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 2011
  • Antal sidor: 364
  • Upplaga: 3, 
    Vikt i gram: 455
  • ISBN10:8791392608
  • ISBN13:9788791392603

Mod, sved & tårer

(Häftad)
Beskrivning:

Selvbiografi skrevet af Bear Grylls, vildmanden fra tv-serien ´Ultimativ overlevelse´. Den tidligere elitesoldat er blandt andet kendt for at spise alt fra slanger og skorpioner til larver og rå blæksprutte. Og han er ikke bleg for at drikke sin egen urin eller væsken fra en elefants afføring, hvis det er nødvendigt på vejen gennem vildmarken.

´Ultimativ overlevelse´ er et af verdens mest sete kabeltv-programmer. Programmet om at overleve i vildmarken bliver set af 1,2 mia. mennesker i 180 lande. Det har gjort Edward ´Bear´ Grylls til en superstjerne - især i England og USA. I Danmark vises hans programmer på Discovery. Ekstra Bladet kaldte ham for nylig ´manden, der får B.S. Christiansen til at ligne en spejderdreng´.

Bear Grylls er en mand, der altid har søgt ultimative udfordringer. Hans far lærte ham i en tidlig alder at klatre og sejle. På kostskolen klatrede han om natten rundt på Etons højeste bygninger, og på interrailferie rundt i Europa klatrede han op i kirketårne for at overnatte gratis. Som 16-årig var han ivrig bjergklatrer og udøver af kampsport og blev udtaget til en karate-stormesters træningslejr i Japan.

Senere kaster han sig som kun 18-årig ud i optagelsesprøven til det engelske jægerkorps, SAS - en oplevelse, der skubber ham ud over sin fysiske grænse og mentale udholdenhed. Efter tre år i SAS kommer Bear ud for en voldsom faldskærmsulykke i Zimbabwe og brækker ryggen tre steder. Han får bagefter at vide, at han måske ikke kommer til at gå igen.

Halvandet år senere står 23-årige Bear som den yngste englænder nogensinde, der har nået toppen af Mount Everest. Efter den præstation begynder han at holde foredrag, og en dag sidder en tv-direktørs søn blandt tilskuerne ... Senere har han krydset Nordatlanten i gummibåd, Antarktis på ski og han har paraglidet op over toppen af Everest.

Bear Grylls er i dag valgt som den yngste Chief Scout for spejderbevægelsen, nummer 10 efter Lord Baden-Powell. Og dermed en rollemodel og et forbillede for 28 millioner spejdere verden over.

Bear bor med sin hustru Shara og deres tre sønner i en gammel husbåd i Themsen i London og på en lille ø ud for den walisiske kyst.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Kvinden i buret
av Adler-Olsen, Jussi
Pris136 kr
Kronvidnet
av Frich, Morten
Pris310 kr
Sportsdirektøren
av Holm, Brian
Lägg i kundvagn Pris310 kr
En svær dag
av Owen, Mark
Lägg i kundvagn Pris310 kr
Lägg i kundvagn Pris199 kr