Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Kampens skønhed og gru
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 2010
  • Antal sidor: 627
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 663
  • ISBN10:8779734510
  • ISBN13:9788779734517

Kampens skønhed og gru

(Häftad)
Beskrivning:

Den svenske historiker Peter Englunds mageløse bog er ikke nogen almindelig eller konventionel historiebog, hvor begivenhederne skildres oppefra og hvor alt samles i en alt overskuende fortælling. I denne bog føres historien tilbage til dens mindste, atomare bestanddele: det enkelte menneske og dets oplevelser.

Kampens skønhed og gru lader læseren følge 19 virkelige men nu ukendte mennesker, bl.a. en australsk kvinde som kørte lastbil for den serbiske hær, en italiensk soldat som havnede på sindssygehospital, en fransk embedsmand som aldrig så fronten, en tysk skolepige som voksede op med krigen i øst, en sydamerikansk eventyrer som kæmpede som frivillige i den tyrkiske hær, en belgisk kamppilot, en tysk infanterist, en russisk sygeplejerske, en amerikansk feltkirurg og en ungarsk kavalerist.

Disse mennesker oplevede krigen forskellige steder og på forskellig måde, men de forenes af at de alle befandt sig langt nede i hierarkierne og fordi krigen ændrede livet for dem alle. Bogen bygger på materiale som de har efterladt sig: breve, dagbøger, memoirer. Hvert eneste af de i alt 212 kortekapitler bygger på hvad disse mennesker hver især så, tænkte eller gjorde en bestemt dag, begyndende i august 1914 og til slutningen i november 1918.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Erobreren
Erobreren
av Iggulden, Conn
Kampen om tronen
Kampen om tronen
av Martin, George R. R.
Anden Verdenskrig
Anden Verdenskrig
av Beevor, Antony
Skrædderen
Skrædderen
av Smedegaard Andersen, Lisbeth
Mod, sved & tårer
Mod, sved & tårer
av Grylls, Bear