Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Fortællinger bind I
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 20120518
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 808
  • ISBN10:8779559026
  • ISBN13:9788779559028

Fortællinger bind I

(Häftad)
Beskrivning:

Bind 1

E.T.A. Hoffmanns fortællinger har i snart to hundrede år begejstret læsere over hele verden. Hermed præsenteres de absolut største af dem samlet i to bind.  

Fortællingerne fordeler sig ligeligt mellem gotiske fortællinger, der bugner af skæbne­ramte mænd, farlige kvinder, lumpne djævle og luskede dobbeltgængere, og kunsteventyr, hvor alfer, feer, børn og andet godtfolk bekæmper troldvæsen i alle dets former. Hos den humoristiske, vilde og grumme romantiker Hoffmann er det typisk dumheden, snæversynet, fantasiløs­heden og i særdeleshed det entydigt rationalistiske livssyn, der får nogle gevaldige drag over nakken.  

Blandt de 16 udvalgte fortællinger er naturligvis den drabelige klassiker ´Nødde­knækker og musekonge´ og den udødelige ´Sandmanden´. Men vi får også lejlighed til at nyde gyserne ´Det tomme hus´ og ´Majoratet´ og de fornøjelige beret­ninger om Mester Loppes eventyr og om Magister Blecks frygteligt fornuftige hærgen. Og så møder vi verdenslitteraturens første detektiv i ´Frøken Scudéry´.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Vintermörker :  samlade spänningshistori
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica