Avancerad sökning
Din kundvagn är tom
Ändra i din kundvagn Gå till kassan
Socialpsykologi
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 2006
  • Antal sidor: 85
  • Upplaga: 2, 
    Vikt i gram: 218
  • ISBN10:8778872871
  • ISBN13:9788778872876

Socialpsykologi

(Häftad)

Beskrivning:

Socialpsykologi er som videnskabeligt fag udviklet op gennem 1900-tallet - i takt med omfattende ændringer af samfund og kultur. I industrisamfundet og i storbykulturen er det nødvendigt at forstå samspillet mellem menneske og samfund på en ny måde. Denne samfundsudvikling er forstærket i det højteknologiske videnssamfund, vi i dag befinder os i. Det er en udvikling, der har ændret vore grundlæggende institutioner. Begreber har fået ny vægt - integration, marginalisering, social konflikter, normer, roller, holdninger og social påvirkning. Andre er gledet i baggrunden som mere eller mindre uaktuelle.

Denne bog er en introduktion til den forskningstradition, som psykologien hviler på. Den går ind på centrale temaer og begreber, den giver indblik i både klassiske og nyere forskningsresultater, og den trækker linjerne op til den supermoderne verden og dens problemstillinger.

Rolf Kuschel er professor i socialpsykologi ved Københavns Universitet, hans disputats fra 1989 handler om blodfejder gennem 600 år på øen Bellona i Polynesien. Hans forskningsmæssige interesser ligger på grænsefladen mellem socialpsykologi og socialantropologi.

Per Schultz Jørgensen er professor i socialpsykologi ved Danmarks Pædagogiske Universitet indtil 2001. Hans disputats fra 1983 handler om udvikling af den sociale kontakt mellem to personer i et førstegangsmøde, og hans forskning har koncentreret sig om den anvendte socialpsykologi.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Pris143 kr
Pris425 kr
Socialpolitik
av Iver Hornemann Møller
Pris519 kr
Pris184 kr
Personlighedspsykolo- gi
av Bertelsen, Preben
Pris181 kr