Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Fortællinger fra U'et
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 20100526
  • Antal sidor: 312
  • Upplaga: 5, 
    Vikt i gram: 765
  • ISBN10:8777066596
  • ISBN13:9788777066597

Fortællinger fra U'et

(Häftad)
Beskrivning:

"årtiets vigtigste ledelsesbog" har Steen Hildebrandt sagt om Otto Scharmers bog Teori UFortællinger fra U'et er den første danske bog om de erfaringer og dybtgående forandringsprocesser en række danske organisationer og ledere har haft med brugen af Teori U. I deres personlige lederskab, organisationsudvikling og de læreprocesser, som de har været gennem.

 

Fortællingerne inspirerer til både undren og nysgerrighed, til at sanse og mærke samt igangsætte konkrete og nyskabende handlinger såvel i menneskers personlige liv, som i det liv der udfolder sig i organisationer og i lederskabet.Fortællinger fra U'et
tager udgangspunkt i Otto Scharmers Teori U, som er en brobygger mellem klassisk ledelses- og organisationsteori og erfaringer fra både det personlige og faglige liv. Brobygningen gør det muligt at ændre relationer og samspil mellem helheden og dele i organisationer.

 

Fortællinger fra U'et indeholder fortællinger, der er båret af personlige erfaringer og overvejelser, hvor forfatterne på forskellig vis forsøger at forstå, undersøge og omsætte Otto Scharmers teori til praktisk handling. Med noget så nyt og anderledes giver det anledning til både begejstring og tvivl, undren og kritisk refleksion, åbenhed og sanselige øjeblikke, hvilket afspejles i fortællingerne.

 

Fortællinger fra U'et henvender sig til ledere og medarbejdere, praktikere og teoretikere, konsulenter og undervisere; til dem, der kender Teori U godt, og til dem som begynder her.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Mentor for socialt udsatte
Mentor for socialt udsatte
av Pedersen, Tom Thinggaard
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica