Avancerad sökning
Din kundvagn är tom
Ändra i din kundvagn Gå till kassan
Styrk dit barns karakter
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 2014
  • Antal sidor: 235
  • Upplaga: 5, 
    Vikt i gram: 399
  • ISBN10:8774671464
  • ISBN13:9788774671466

Styrk dit barns karakter

(Häftad)
Beskrivning:

Hvordan forbereder vi bedst vores børn på den omskiftelige verden, de vokser op i? Vi vil gerne, at de er selvstændige, og samtidig skal de kunne samarbejde i team fra de er helt små. De er online døgnet rundt og skal samtidig kunne fordybe sig. De skal lære en helt masse i skolen, selvom vi godt ved, at meget af den viden er forældet, inden de tager deres afgangseksamen.

Hvis vi vil opdrage vores børn bedst muligt til verden i morgen, skal vi udvikle deres personlige dømmekraft og deres livsmod og have tiltro til, at en solid og ansvarlig karakter er holdbar, også når dagsordenen skifter. Det mener Per Schultz Jørgensen, der med sin nye bog udfordrer tidens stressede børnefamilier til at løfte blikket og sætte barnets karakter i centrum.

Per Schultz Jørgensen er som professor i socialpsykologi og tidligere formand for Børnerådet en af de mest vidende forskere inden for opdragelse og børnepsykologi. Han har skrevet en række bøger og holdt et utal af foredrag landet over, og hans indsigt har hjulpet generationer af forældre og politikere til bedre forståelse af børns behov. Med Styrke dit barns karakter samler han sin mangeårige erfaring i et konkret og vidende forsvar for børns karakterdannelse.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Pris195 kr
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Lägg i kundvagn Pris189 kr
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Pris53 kr
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Pris54 kr
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica
Pris203 kr