Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Fra frø til prins
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 19981002
  • Antal sidor: 192
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 334
  • ISBN10:8772308761
  • ISBN13:9788772308760

Fra frø til prins

(Häftad)
Beskrivning:

Her kommer så den internationale NLP bestseller ”Frogs into Princes” af forfatterne Grinder og Bandler på dansk.  Bogen er spændende læsning for alle med et ønske eller en viden om NLP’ens teoretiske principper.  


Ved hjælp af principperne i NLP er det muligt at beskrive enhver menneskelig aktivitet på en detaljeret måde  Et par specifikke eksempler på ting, du kan lære at udføre, er: (1) helbrede fobier og andre ubehagelige følelsesreaktioner på mindre end en time, (2) eliminere de fleste uønskede vaner - rygning, drikke, overdreven spisning, søvnløshed osv., i et par sessioner, (3) foretage ændringer i dialogen mellem par, familier og organisationer, så de fungerer på måder, der er mere tilfredsstillende og produktive, (4) kurere mange fysiske problemer - ikke kun de af dem, der anerkendes som "psykosomatiske", men også nogle, der ikke er - i et par sessioner.  


NLP kan også bruges til at studere mennesker, der er usædvanligt talentfulde – herunder at bestemme strukturen i dette talent (hvad er det de gør når de lykkes). Denne struktur kan derefter hurtigt læres til andre at give dem grundlaget for den samme evne.  


Bogen anviser med råd og vejledning til NLP’ens værktøjer og virkemåder. Brugt rigtigt, står du på tærsklen til et kvantespring i menneskelig oplevelse og evne. 


Paludans forlag har i samme serie bl.a. også udgivet NLP bøgerne ”Grundbog i NLP” 1 & 2, ”Brug din hjerne” og  ”Forandringer – NLP og hypnosens struktur”

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica