Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

En sælgers vej til succes
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 20130413
  • Antal sidor: 180
  • Upplaga: 11, 
    Vikt i gram: 282
  • ISBN10:8772308001
  • ISBN13:9788772308005

En sælgers vej til succes

(Häftad)
Beskrivning:

Hvis du er sælger, eller godt kunne tænke dig at leve af at være sælger, så kan det altså godt betale sig at få fingrene i "En sælgers vej til succes". Denne bog giver dig alle de råd, du har brug for i dit arbejde. Uanset om du sælger huse, annoncer, IT, design, ideer eller noget helt andet, er denne bog til dig.  Den vil gi dig anvisninger, eksempler og på inspirerende vis hjælpe til fremgang i dit salgsarbejde og dit forhold til andre mennesker.   


Uanset om du står overfor at skulle arbejde professionelt med salg, er erfaren sælger eller ønsker at forstå, hvordan du opnår succesrigt salg, vil Bettger’s erfaringer og anbefalinger være guld værd for dig.   


 Når du har læst bogen vil du forstå  ”kraften af ??entusiasme” – ”sådan overvinder du frygt” –  ”sådan skaber du troværdighed omkring dit produkt og budskab”, ”nøgleordet for at gøre en skeptisk klient til en entusiastisk køber” - ”den hurtigste måde at vinde tillid”, sådan leverer du et overbevisende salgsbudskab - til ”syv gyldne regler for at lukke et salg "    


Bogens forfatter deler de sælgende hemmeligheder, der førte til uovertruffen succes og berømmelse som en af ??de højest betalte sælgere i Amerika!!  Han deler instruktive anekdoter og trinvise retningslinjer for, hvordan man udvikler stil, ånd og tilstedeværelse af en vindende sælger.    


Efter udgivelsen er bogen blevet anerkendt i hele verden som et af de absolut vigtigste værker til at forstå og eksekvere professionelt salg. Her hjemme i Danmark er bogen nu udgivet i 11. oplag. En sælgers bibel til sælgere og forretningsfolk der vil forså kunsten at  opnå succesrigt salg.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Villads fra Valby holder jul
Villads fra Valby holder jul
av Hammer, Anne Sofie
En sælgers bekendelser
En sælgers bekendelser
av Høegh, Rolf
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica