Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Hverken solen eller døden
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 20171006
  • Antal sidor: 256
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 359
  • ISBN10:8772020385
  • ISBN13:9788772020389

Hverken solen eller døden

(Häftad)
Beskrivning:

Hele sit professionelle liv har Henry Marsh været en fighter pa° kirurgiens frontlinje, som han beskriver i sin første bog, bestselleren Gør ikke skade.

Som dedikeret og passioneret læge har han oplevet ba°de store sejre og knusende tab. Og hele sit professionelle liv ba°ret det tunge ansvar der følger med at stå med andre menneskers liv i sine hænder. Bogstavelig talt. 

Efter at have trukket sig tilbage fra sin fuldtidsstilling i London, rejser Marsh nu til bl.a. Nepal og Ukraine for at operere og hjælpe lægerne der. Flere af dem hans tidligere studerende.

Samtidig ga°r hans eget liv pa° hæld. Og al hans lægelige indsigt og viden mildner ikke bekymringerne for, hvad alderdommen bringer, og hvilken død, han ga°r i møde. De svar og den dybere forsta°else, han søger, gælder sa°ledes pludselig ham selv.  

Og oplevelserne og udfordringerne under de eksotiske himmelstrøg sætter hans eget liv som læge i perspektiv.  Hvad er det, han har lært af 40 a°rs intens beskæftigelse med den menneskelige hjerne? Og om vores forhold til livet og døden i det vestlige sundhedssystem?

I samme poetiske og indsigtsfulde, men ogsa° kompromisløst ærlige og dybt personlige tone som i sin første bog gør Marsh status. 

Og mens han forsøger pa° at sætte skik pa° en tilgroet have ned til floden uden for Oxford, kredser hans tanker om meningen med livet og døden – den død, man ligesom solen ikke kan se direkte på ...

Henry Marsh studerede statskundskab, filosofi og økonomi ved Oxford University, før han – angiveligt pa° grund af kærestesorg – afbrød studierne og begyndte at studere medicin ved Royal Free Hospital i London. 

Han blev medlem af Royal College of Surgeons i 1984 og udnævnt til overlæge i neurokirurgi ved Atkinson Morley’s/St. George’s i 1987. 

I 2016 udkom erindringsbogen Gør ikke skade., der tog læserne og anmelderne med storm. Marsh er desuden portrætteret i de to prisvindende dokumentarfilm Life in your hands og The English Surgeon (Netflix). 

Om Gør ikke skade.:  

“En stor læseoplevelse og en skarp samtidsdiagnose … En dybt inspirerende bog.”

***** Kristeligt Dagblad

    

“Gudbenådet formidler … En sjælden læseoplevelse. Vidunderlig.” 

****** Jyllands-Posten  

“En forbløffende erindringsbog …  Et fremragende og uforglemmeligt værk.”

Independent

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica