Avancerad sökning
Din kundvagn är tom
Ändra i din kundvagn Gå till kassan
Tørke
  • Bandtyp: Pocket
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 2018
  • Antal sidor: 355
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 412
  • ISBN10:8772003812
  • ISBN13:9788772003818

Tørke

(Pocket)
Beskrivning:

Indbyggerne i den lille australske by Kiewarra er afhængige af regn, men har de sidste to år levet i tørke. En dag bukker Luke Hadler, en af de lokale bønder, tilsyneladende under for presset og skyder sin familie og sig selv.

Omstændighederne omkring familien Hadlers død viser sig at være mere mystiske end som så. Da politibetjenten Aaron Falk vender tilbage til barndomsbyen for at deltage i begravelsen, drages han ind i efterforskningen. Og i en gammel sag fra fortiden. Aaron og Luke var bedste venner og delte en hemmelighed dengang. En hemmelighed som Aaron troede, var lagt i graven for længst, men nu bliver vakt til live.

Tørke er australske Jane Harpers første roman, blev måske årets mest omtalte og roste kriminalroman og solgt til udgivelse i 34 lande. Hendes anden spændingsroman om Aaron Falk udkommer til august. 

“En åndeløst spændende page-turner, der går fra afsløring til afsløring. Du vil elske Jane Harpers Tørke, der rummer hemmeligheder på hver en side.” 

The New York Times

“Skrevet med umådelig nærværende præcision og bevægende tyngde. Hvis du kun læser en spændingsroman i år, så lad det blive den her.”

Daily Mail

“En neglebidende thriller og uhyggelig historie, der udspiller sig under en brændende sol. Denne fremragende debut holder læseren vågen til langt ud på natten.”

Kirkus, starred review

”En blændende bog. En lille by med store hemmeligheder-page-turner med en chokerende slutning.”

Booklist, starred review“

Af og til kan en spændingsroman få dig til at holde vejret og hjemsøge dine drømme. Der er noget mytisk, ja episk over Tørke. Det er en fortælling om heroisme og om fortidens synder og bestræbelsen på at sone dem.”

Sydney Morning Herald

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Lägg i kundvagn Pris199 kr
Lägg i kundvagn Pris169 kr
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Lägg i kundvagn Pris199 kr
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Pris54 kr
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica
Pris208 kr