Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Syge sjæle
  • Bandtyp: Inbunden
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 20161005
  • Antal sidor: 334
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 589
  • ISBN10:8771465979
  • ISBN13:9788771465976

Syge sjæle

(Inbunden)
Beskrivning:

Først brænder træerneSå åbnes portene til helvedeFå dage før sin studentereksamen forsvinder Lukas. Tre uger senere bliver han fundet, bevidstløs og med voldsomme skader. Ingen ved, hvad der er sket med ham, ikke engang ham selv. Det eneste, alle ved, er at to andre er forsvundet på samme måde. Men Lukas er den eneste, der er kommet tilbage.  Ti år senere vender Lukas tilbage til sit barndomshjem, plaget af uvisheden om, hvem det var, der ødelagde hans liv. På den anden side af gaden bor en mand, der aldrig har forliget sig med, at han ikke ved, hvad der skete med hans datter, da hun forsvandt. Og han tror, at Lukas sidder inde med svaret. Samtidig flytter Anna og David ind i byens gamle præstegård. Her vil de begynde et nyt liv sammen. Men huset vækker en stærk uro hos Anna. Da hun finder et jernkors gravet ned i haven, forstår hun, at der er noget helt galt. 


SYGE SJÆLE er Kristina Ohlssons første gyser.


"Kristina har gjort det igen, skrevet en vanvittig historie, der tager røven på dig lige til sidste side!" Livetidukkehuset.dk, 5 ud af 5 stjerner  ? ? ? ? ?


"Jeg er simpelthen fuldstændig betaget af den her bog. Jeg synes den er intet mindre end suveræn." Frk. Tines Krimitanker, 5 stjerner  ? ? ? ? ?


"Jeg er fuldstændigt solgt og kan kun give denne fabelagtigt fantastiske gyser mine allerbedste anbefalinger! LÆS DEN – hvis du tør…." Krimifan.dk, 5 stjerner  ? ? ? ? ?

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica