Avancerad sökning
Din kundvagn är tom
Ändra i din kundvagn Gå till kassan
Pigen med sne i håret
  • Bandtyp: Inbunden
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 2012
  • Antal sidor: 396
  • Upplaga: 2, 
    Vikt i gram: 663
  • ISBN10:8771086129
  • ISBN13:9788771086126

Pigen med sne i håret

(Inbunden)
Beskrivning:

En kold og snefyldt nytårsaften forsvinder sekstenårige Hedda Losjö. Hendes forældre er fortvivlede, hvad kan der være sket med hende?

Kort tid efter bliver liget af en pige fundet i en skov nogle kilometer fra familiens hjem uden for Hagfors i Värmland. Pigen er nøgen, dræbt med et skud i baghovedet. Er det Hedda?Den lokale politistation med Petra Wilander og Christer Berglund i spidsen skal opklare sagen om Hedda, forsøge at finde ud af, hvad for en pige, hun var, hvilken familie hun kom fra. Det samme forsøger journalisten Magdalena Hansson. Hun er egentlig rejst fra Stockholm hjem til Hagfors med sin seksårige søn for at slikke sårene efter en hård skilsmisse. Her skal hun finde ro og energi. Men sagen om Hedda trækker i hende, og Magdalena indser snart, at den lille by bærer på hemmeligheder, man vil gøre alt for at skjule. 

Pigen med sne i håret modtog fantastiske anmeldelser over hele linjen og bliver Forums store satsning 2012, når næste bog i serien udkommer. Debuten har solgt over al forventning og forfatteren modtaget Värmlandlitteraturs debutantpris. Forfatteren er selv uddannet journalist og kommer til Danmark i forbindelse med lanceringen.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Hobbitten eller Ud og hjem igen
av Tolkien, J. R. R.
Pris129 kr
Helle Virkner
av Wesche, Anne-Sofie Storm
Pris276 kr
Dukan diæten
av Dukan, Pierre
Pris275 kr
Marco effekten
av Adler-Olsen, Jussi
Pris147 kr
Fjeldgraven
av Michael Hjorth
Pris259 kr