Avancerad sökning
Din kundvagn är tom
Ändra i din kundvagn Gå till kassan
Osse li' på en studs
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 2010
  • Antal sidor: 192
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 330
  • ISBN10:8770559961
  • ISBN13:9788770559966

Osse li' på en studs

(Häftad)
Beskrivning:

Per Pallesen har prøvet alt. Han har endda prøvet at være erklæret død, og derefter læste han med stor fornøjelse sine egne nekrologer, da han var kommet tilbage til livet. Det liv, han elsker.

Han blev folkeeje som tjener Boldt i Matador - en figur, som han byggede på en virkelig model fra sin hjemby, Års - og gennem mange år satte han sit præg på dansk revy med sine snurrige Hjørring-revyer, der for evigt forandrede dansk revy og blev fulgt op af tv-successen Dansk Naturgas.

Sammen med makkeren Søren Pilmark vandt han siden sølvrosen i Montreux for deres legendariske ´Pallesen og Pilmark Show´, som de senere optrådte med så fjerne steder som Los Angeles, Singapore, London og Peking.

En lang række af Per Pallesens venner, kollegaer og familie fortæller i bogen om skuespilleren, iscenesætteren, forfatteren og direktøren, for hvem tryghed er alfa og omega - uden at det betyder, at man blot sidder med hænderne i skødet og venter.

Per fortæller selv om et eventyrligt sceneliv og et privatliv, der ind imellem har givet skrammer, en ekskone, som han stadig elsker, en ny livsledsager, som han også elsker. Og om alle de andre, han elsker. Hver på sin egen, finurlige måde.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Decembers grønne mørke
av Gammelgaard, Per
Pris43 kr
Pris195 kr
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Lägg i kundvagn Pris189 kr
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Pris54 kr
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica
Pris203 kr