Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

En anden tid, et andet liv
  • Bandtyp: Pocket
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 20110224
  • Antal sidor: 426
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 340
  • ISBN10:8770536074
  • ISBN13:9788770536073

En anden tid, et andet liv

(Pocket)
Beskrivning:

En kontorchef ved en statslig myndighed myrdes i sin lejlighed på Östermalm i Stockholm. Opklaringen mislykkes, og sagen lukkes. Men det ser ud til, at den lever et hemmeligt liv. I hvert fald går Säpo, Sveriges sikkerhedspoliti, rundt og stiller en masse spørgsmål om den afdøde. Ti år senere. Lars Martin Johansson er blevet udnævnt til operativ chef for Säpo. Det er nye tider og på høje tid at få ryddet op i de skabe, som Johanssons forgængere har fyldt med skeletter. En opgave, som Johansson med stor ildhu giver sig i kast med. Men det bliver ikke, som han har forestillet sig. I stedet kommer det til at handle om en anden tid, hvor folk levede et andet liv.

EN ANDEN TID, ET ANDET LIV er anden del af Palme-trilogien – en mesterlig, klassisk spændings- og konspirationshistorie, hvor Leif GW Persson med stor indsigt og skarp pen løser den gamle sag om mordet på den svenske statsminister Olof Palme.En anden tid, et andet liv er efterfølgeren til kriminalromanen Mellem sommerens længsel og vinterens kulde af kriminolog og professor i politiefterforskning ved Rikspolisstyrelsen Leif GWPersson.

En anden tid, et andet liv er kåret som bedste svenske kriminalroman 2003!

"Skønt at fortabe sig i en så velskrevet og vidende mursten... ikke alene er du godt underholdt. Tillige er du blevet ikke så lidt klogere på dig selv og din tid, når sidste side er vendt." Nordjyske Stiftstidende

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Linda - som i Lindamordet
Linda - som i Lindamordet
av Persson, Leif GW
Askepot
Askepot
av Ohlsson, Kristina
Falder frit som i en drøm
Falder frit som i en drøm
av Persson, Leif GW
Den døende detektiv
Den døende detektiv
av Persson, Leif GW
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om