Avancerad sökning
Din kundvagn är tom
Ändra i din kundvagn Gå till kassan
Praktisk klinisk smertebehandling
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 2009
  • Antal sidor: 240
  • Upplaga: 3, 
    Vikt i gram: 281
  • ISBN10:8762807838
  • ISBN13:9788762807839

Praktisk klinisk smertebehandling

(Häftad)

Beskrivning:

Praktisk klinisk smertebehandling er en håndbog, som anviser en operationel tilgang til diagnostik og behandling af forskellige kroniske smertetilstande. 5. udgave er opdateret svarende til udviklingen på det kliniske smerteområde, og forfatterne har, med væsentlige ændringer i opbygning og indhold, tilstræbt at gøre bogen endnu mere klinisk orienteret.

Første del af bogen gennemgår kroniske smerters fysiologi, specielle forhold omkring cancersmertetilstande samt psykologiske, eksistentielle og sociale aspekter i forbindelse med smerter. Anden del af bogen beskriver den farmakologiske smertebehandling med vægt på specielle forhold vedrørende opioider. Tredje del af bogen gennemgår muligheder for ikke-farmakologisk smertebehandling og i et afsluttende appendix findes dels en liste med definitioner og centrale begreber, en litteraturliste, en oversigt over relevante organisationer og et stikordsregister.

Som i tidligere udgaver bygger bogen på et samarbejde mellem de tværfaglige smertecentre på henholdsvis Herlev Hospital og Rigshospitalet. Bogen henvender sig til læger og medicinstuderende i klinikken, samt andre professionelle faggrupper som arbejder med behandling af patienter med kroniske smerter.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Smerter
av Aambø, Arild
Lägg i kundvagn Pris512 kr
Farmakologi
av Aronsen, Jan Magnus
Lägg i kundvagn Pris293 kr
Muskler i kronisk smerte
av Spiechowicz, Jan
Lägg i kundvagn Pris739 kr
Lägg i kundvagn Pris199 kr
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Lägg i kundvagn Pris189 kr