Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Emine
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 2004
  • Antal sidor: 194
  • Upplaga: 1
  • ISBN10:8762406035
  • ISBN13:9788762406032

Emine

(Häftad)
Beskrivning:

Emine er en ung tyrkisk pige, der vokser op i Sverige i 1980'erne og 90'erne. Som ældste og eneste datter i en familie med flere yngre brødre står hun midt i konflikten mellem skandinavisk og tyrkisk levevis. Under opvæksten præges hendes situation af stadig mere indsnævrede udfoldelsesmuligheder, vold, angst og splittelse, idet faderen desperat og hårdhændet søger at fastholde hende i det tyrkiske livsmønster. Med et ben i hver af de to forskellige kulturer søger Emine alligevel at skabe sig en identitet og løsrive sig fra den systematiske undertrykkelse.

Gunilla O. Wahlströms beretning om Emine er både gribende og barsk i sin fremstilling af en piges turbulente barne- og ungdomsår, splittet som hun er mellem to adskilte verdener. Også personerne omkring Emine - både familien og omverdensrepræsentanterne i børneinstitutionen, skolen og fritidslivet - er skildret med stor indlevelsesevne og forståelse.

Bogen bygger på grundig research og stor indsigt i det tyrkiske minoritetsmiljø. Den henvender sig derfor til alle, der har ansvar og interesse for tosprogede børns og unges ofte problematiske integration, herunder pædagoger, lærere og ansatte i den sociale sektor.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Vintermörker :  samlade spänningshistori
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica