Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

I tide og utide
 • Bandtyp: Häftad
 • Språk: Danska
 • Utgiven: 2003
 • Antal sidor: 155
 • Upplaga: 1, 
  Vikt i gram: 223
 • ISBN10:8762104578
 • ISBN13:9788762104570

I tide og utide

(Häftad)
Beskrivning:

Ting tager tid. Brugsbog om at sætte pris på din arbejds- og fritid.

"Nej, det er ikke noget særligt. Det hele er bare blevet for meget."

Men hvad er det egentlig, som er blevet for meget? For meget arbejde? For mange indtryk? For stor splittelse? For høje forventninger? Kan det skyldes, at vi er for dårlige til at sætte grænser? Grænser mellem arbejde og fritid, mellem os selv og de andre?

Vi ved, at vi skal adskille arbejde og fritid. Alligevel bliver hjemmearbejdspladser oprettet som aldrig før. Arbejdstid og fritid smelter sammen, og vi glemmer at værne om den meningsfulde tid, hvor vi lader op.

Vi styrter rundt som fluer i flasker og længes efter at være dér, hvor vi er, lige nu og her. Vi længes efter ikke altid at hænge i en klokkestreng. For tid er det eneste vi har.

Bestsellerforfatteren til Ti tanker om tid og Tankekraft giver i bogen I tide og utide konkrete råd til og vejledning i, hvordan du klarer (over)belastningen - og ikke mindst modstår det pres, vi er tilbøjelige til at pålægge os selv. Du lærer at sætte grænser og prioritere din tid. Vi er ikke så fleksible, som vi går og tror - og vi glemmer som regel at ting tager tid.

Tak Bodil Jönsson. Det var en stor fornøjelse at læse den. Så kære læser, køb den bog, giv dig god tid til at læse den. Træk stikket ud og afryd mobiltelefonen. Sig at du er i færd med noget betydningsfuldt. Det er du også: Du er ved at erobre din egen tid tilbage.« - Information om Ti tanker om tid

Bodil Jönsson, født 1942 i Helsingborg, er professor og forskningsleder på Certec ved Lunds Tekniske Højskole. Hun er uddannet fysiker, men har i de senere år især beskæftiget sig med it og pædagogik.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn : ett reportage om
Vintermörker : samlade spänningshistori
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica