Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Relationer i sundhedsvæsenet
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 20210817
  • Antal sidor: 280
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 625
  • ISBN10:8759336838
  • ISBN13:9788759336830

Relationer i sundhedsvæsenet

(Häftad)

Beskrivning:

Sundhedsvæsenet har udviklet sig hastigt over de senere år. Diagnoserne er blevet mange, udredningsmulighederne utallige og behandlingerne avancerede. Sygdomme, der var nærmest umulige at behandle, kan nu lindres eller kureres. Men der mangler noget!Sundhedsvæsenets tiltagende fokus på effektivisering, rationalisering og digitalisering har sat relationerne under pres og gjort det relationelle rum "magert".


Forskning peger énstemmigt på, at gode relationer gør omsorg og behandling mest effektiv. Derfor er det en væsentlig opgave for sundhedsvæsenet at forankre samarbejdet om sundhed og sygdom i gode relationer. Det gælder hele vejen rundt: mellem sundhedsprofessionelle og patienter og deres pårørende, internt mellem kolleger i sundhedsvæsenet, og i den sundhedsprofessionelles forhold til sig selv. Denne bog ønsker at anvise veje, man kan gå, der forbedrer og beriger relationer i sundhedsvæsenet.


Relationer i sundhedsvæsenet er skrevet af en række forskere og klinikere med tværprofessionel baggrund, som hver giver deres bud på, hvordan man i den kliniske kontekst kan arbejde med en relationel opmærksomhed på omsorg og behandling – til gavn for både patienter, pårørende og sundhedsprofessionelle.


Bogen er et vigtigt bidrag til at styrke vores sundhedsvæsen. Den er relevant læsning for alle sundhedsprofessionelle og -studerende, samt for enhver med interesse for kommunikation i relationer.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica