Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Musik og menneske
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 20090901
  • Antal sidor: 290
  • Upplaga: 5, 
    Vikt i gram: 727
  • ISBN10:8759314001
  • ISBN13:9788759314005

Musik og menneske

(Häftad)
Beskrivning:

Musik bevæger os. Rytmen sætter gang i kroppen. Klange, melodier og harmonier fremkalder følelser. Musik vækker minder og trøster eller opmuntrer os, når vi er alene, og den knytter os sammen med andre, når vi synger, spiller eller lytter i fællesskab. Vi fødes med evnen til at kommunikere musikalsk, og høresansen er den sidste, der slukkes, når vi dør.

Musikken har været en del af menneskets liv siden urtiden, og vores omgang med musik vil blive ved med at udvikle sig, så længe der er mennesker til. Men hvordan kan det være, at musikken kan alle disse ting? Hvorfor og hvordan påvirker musik os fysisk, psykisk, eksistentielt og socialt? Og er musik virkelig et ordløst, æstetisk og symbolsk sprog, der kan forstås af alle?

Musik og menneske diskuterer disse spørgsmål og formidler den nyeste viden og de nyeste teorier om musikken i menneskers liv.

Bogen er den første lærebog i musikpsykologi på et nordisk sprog. Den er bygget op ud fra en teoretisk model, der beskriver musikken som en fysisk kraft, som et sprog med æstetisk betydning og eksistentiel mening - og som en social og kulturel aktivitet.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
De små synger - LUKSUSUDGAVE
De små synger - LUKSUSUDGAVE
av Nyborg-Jensen, Gunnar
Almen musikdidaktik
Almen musikdidaktik
av Nielsen, Frede V.
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica