Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Lovsamling 2020 -  Proces- og strafferet
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 20200722
  • Antal sidor: 426
  • Vikt i gram: 704
  • ISBN10:8757446938
  • ISBN13:9788757446937

Lovsamling 2020 - Proces- og strafferet

(Häftad)
Beskrivning:

Strafferet breder sig over strafbarhedsbetingelser, sanktioner og alvorlige forbrydelser, hvor procesret omfatter processuelle retsprincipper og forløb samt rettens pleje i al almindelighed. I en straffeprocessuel oversigt er læserens overblik alfa og omega. Dette hensyn samt hensynet til bogens generelle overskuelighed imødekommes, vha ikrafttrædelsesbestemmelser kun i begrænset omfang er medtaget.Lovsamlingen udgør blandt andet straffeprocessuel oversigt, og er primært udarbejdet med henblik på at understøtte undervisningen i strafferet og procesretlige fag på jurastudiet. Indholdet er nøje udvalgt og sammensat, så det dækker den studerendes behov for en regelsamling i undervisningen såvel som til eksamen. Lovsamlingen kan med fordel også anvendes af praktikere, der arbejder med proces- og strafferet.


Alle love er konsoliderede og ajourført med seneste ændringer pr. 1. august 2020. Bestemmelser, som træder i kraft senere, er medtaget og markeret som kommende ændringer. 


Lovsamling 2019 - Proces- og strafferet er en del af serien Lovsamlinger, som består af flere relevante og opdaterede lovsamlinger, der hver især er specielt udarbejdet til studerende. Praktikere vil også få glæde af lovsamlingerne i form af et opslagsværk, opdateret regelgrundlag og i denne sammenhæng en straffeprocessuel oversigt.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Ibland mår jag inte så bra
Ibland mår jag inte så bra
av Lindgren, Therése
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica