Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Teaming
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 20191007
  • Upplaga: 3, 
    Vikt i gram: 600
  • ISBN10:8757445710
  • ISBN13:9788757445718

Teaming

(Häftad)
Beskrivning:

Hvorfor får vi ikke automatisk gode resultater, når vi sammensætter et team af dygtige personer?   Forklaringen skal findes i teamkulturen – og i evnen til at samarbejde på tværs af forskelle. Vi må skabe ”teaming”, som er en social kompetence til at spille hinanden gode. 


Denne bog introducerer en ny tilgang til teamledelse, hvor fællesskabet og kulturen er i fokus. Det er et kursskifte i forhold til den udbredte tendens til individualisering.  


Læseren får en grundig og handlingsorienteret præsentation af teaming – og originale bud på, hvordan vi skal forstå de menneskelige dynamikker i team, så vi kan skabe resultater og et godt arbejdsmiljø i vores komplekse organisationer.   


Bogen indeholder ny teori, modeller, cases og 38 redskaber, som læseren kan bruge til at skabe teaming i typiske situationer i teamets hverdag.   


Den henvender sig til ledere af team på alle niveauer og til teamdeltagere, der påtager sig ansvar i teamets arbejdsproces. Og til alle, der er på udkig efter alternativer til de dominerende teamkoncepter.   Til håndbogen hører hjemmesiden Teamingbogen.dk, hvor man hente bogens modeller og materiale til mange af redskaberne.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Vintermörker :  samlade spänningshistori
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica