Avancerad sökning
Din kundvagn är tom
Ändra i din kundvagn Gå till kassan
Højere end alle himle
  • Bandtyp: Inbunden
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 2011
  • Antal sidor: 532
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 819
  • ISBN10:8756799934
  • ISBN13:9788756799935

Højere end alle himle

(Inbunden)
Beskrivning:

Der er nogle få timer tilbage af 1999, og i en fashionabel lejlighed i Stockholm venter seks gode venner på at fejre årtusindeskiftet. Vi er hjemme hos Sanna, som er forfatter og hendes børsmæglermand Victor. Stefan, som arbejder i Naturfredningsforeningen er kørt ind fra landet sammen med sin hustru, Pella, der er terapeut. Den evige singlepige, Liv, der kæmper hårdt for sin skuespillerkarriere, men nok mest arbejder som servitrice, er også med til festen sammen med sin bedste ven partybøssen Jalle, som til hverdag arbejder i Udenrigsministeriet, men nu er begyndt at længes efter at stifte familie.

Endnu er de uvidende om de kommende års dramatiske hændelser i verden. Fester og parmiddage bliver afløst af personlige og arbejdsmæssige op- og nedture for den lille sammentømrede gruppe. Store som små begivenheder kommer til at sætte venskab, tillid og fundamentale værdier på prøve. Men nu er det nytårsaften, og det gamle årtusinde går i graven. Vennerne skåler i champagne og kigger ud over Stockholm, som eksploderer i fyrværkeri. 2000-tallet, så fuld af muligheder, er begyndt.

Højere end alle himle er første del af en trilogi, som udspiller sig i de første ti år af det nye årtusinde. Det er en stærk medrivende roman om nære venskaber og dyb kærlighed. Den udspiller sig i en tid, hvor store begivenheder finder sted i Sverige såvel som i resten af verden. Det er en fortælling om det at være menneske i en yderst foranderlig tid.

Højere end alle himle er en særdeles velskrevet relations- og samtidsroman af meget høj kvalitet. Den er vedkommende, genkendelig og ofte meget rørende. Den henvender sig primært til kvindelige læsere.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Lägg i kundvagn Pris199 kr
Lägg i kundvagn Pris169 kr
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Lägg i kundvagn Pris204 kr
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Pris54 kr
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica
Pris203 kr