Avancerad sökning
Din kundvagn är tom
Ändra i din kundvagn Gå till kassan
Mentalisering i klinisk praksis
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 2010
  • Antal sidor: 428
  • Upplaga: 3, 
    Vikt i gram: 632
  • ISBN10:874125256X
  • ISBN13:9788741252568

Mentalisering i klinisk praksis

(Häftad)

Beskrivning:

At mentalisere vil sige at forstå adfærd som udtryk for mentale tilstande som tanker og følelser. Denne bog giver en udførlig redegørelse for begrebet mentalisering og dets anvendelse i klinisk praksis.   

Bogens første del er en grundig gennemgang af den forskningsmæssige og teoretiske litteratur af relevans for mentalisering, herunder dens mange aspekter og relationer til beslægtede begreber, dens udviklingsmæssige udspring i tilknytningsforhold og dens neurobiologiske forankring. Bogens anden del omhandler mentaliserende interventioner i psykoterapi, og hvordan disse anvendes i fx traumebehandling, terapi med børn og deres forældre, behandling af borderline-personlighedsforstyrrelse, psykoedukation og i forebyggelse af fx voldelig adfærd.  

Bogen henvender sig til faggrupper, der arbejder med mennesker, særligt i terapeutiske sammenhænge, herunder psykologer, psykiatere, psykoterapeuter. Den forsyner praktikere med alt, hvad de har brug for at vide om mentaliseringsbaseret behandling.   

Jon G. Allen, Peter Fonagy og Anthony W. Batemaner alle tre professorer og de største internationale kapaciteter inden for mentaliseringsbaseret terapi.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Journal 64
av Adler-Olsen, Jussi
Lägg i kundvagn Pris171 kr
Stenalderkost
av Rode Andersen, Thomas
Pris333 kr
Kognitiv terapi - nyeste udvikling
av Louise Perlmutter
Lägg i kundvagn Pris647 kr
Lägg i kundvagn Pris199 kr
Mentaliseringsboken
av Wallroth, Per
Lägg i kundvagn Pris209 kr