Avancerad sökning
Din kundvagn är tom
Ändra i din kundvagn Gå till kassan
Sundhed på vippen
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 2006
  • Antal sidor: 254
  • Upplaga: 2, 
    Vikt i gram: 372
  • ISBN10:8741223217
  • ISBN13:9788741223216

Sundhed på vippen

(Häftad)

Beskrivning:

Hvordan trives børn og unge i dagens Danmark?

I medierne forlyder det den ene dag, at danske børn og unge slås med alvorlige problemer som f.eks. mobning, dårlige kost- og motivationsvaner, fedme, lavt selvværd og mistrivsel i det hele taget. Hvad skal man tro? Igennem de sidste 15 år har Danmark deltaget i et storstilet internationalt forskningsprojekt (Health Behaviour in School-aged Children) under WHO, med deltagelse af over 20 lande. Projektet har undersøgt sundhed og trivsel hos de 11-15-årige skolebørn. Ved den seneste undersøgelse, der blev foretaget i 1998, deltog over 5.000 danske børn og unge. Det indsamlede materiale danner således et fremragende udgangspunkt for sammenligninger mellem forholdene her i landet og andre lande og for en vurdering af, i hvilken retning børns sundhed og trivsel udvikler sig.

Sundhed på vippen er blevet til i et tværfagligt samarbejde mellem en gruppe danske forskere, der i deres bidrag til bogen gennemgår og perspektiverer resultaterne af den internationale undersøgelse. Bogens sigte er således at give et helhedsperspektiv på danske unges sundhed og trivsel.

Bidragydere: Per Schultz Jørgensen, Bjørn E. Holstein, Pernille Due, Pia Henriksen, Mette Rasmussen, Anette Andersen, Bente Jensen, Ina K. Borup, Bjarne Bruun Jensen, Gregor Gurevitsch og Johan Michael Pedersen.

Sundhed på vippen er et nyttigt arbejdsredskab og dokumentationsmateriale for alle, der beskæftiger sig professionelt med børn og unge. Bogen rummer kapitler om bl.a. social ulighed i sundhed og sundhedsadfærd, børns sociale relationer, mobning, rygning, alkoholforbrug, motion, ulykker og skader, forebyggende arbejde på sundhedsområdet (herunder skolens rolle).

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Lägg i kundvagn Pris199 kr
Lägg i kundvagn Pris169 kr
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Lägg i kundvagn Pris189 kr
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Pris54 kr
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica
Pris203 kr