Avancerad sökning
Din kundvagn är tom
Ändra i din kundvagn Gå till kassan
Løsningsfokuserede samtaler
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 2006
  • Antal sidor: 341
  • Upplaga: 6, 
    Vikt i gram: 512
  • ISBN10:8741202422
  • ISBN13:9788741202426

Løsningsfokuserede samtaler

(Häftad)

Beskrivning:

Dette er en grundbog i anvendelse af den løsningsfokuserede metode i klientsamtaler.

De fleste samtalemetoder arbejder med fokus på klientens problemer. Den løsningsfokuserede metode er anderledes, fordi den ikke interesserer sig så meget for problemerne som for, hvordan de kan løses. At arbejde løsningsfokuseret vil sige at sætte fokus på klientens ressourcer, dvs. de områder der fungerer godt i klientens tilværelse. Ved at forstærke og forstørre disse områder og dermed fokusere på klientens ressourcer kan man skabe løsninger af klientens problemer i samarbejde med klienten.

Ben Furman skriver i sit forord til den danske udgave:»Du vil opleve, at det faktisk er muligt at tale om problemer uden at fokusere på problemerne. Det gør man ved at fokusere på, hvordan klienterne gerne vil have, deres liv skal være, i stedet for at fokusere på, hvordan de ikke ønsker, det skal være. Den løsningsfokuserede tilgang hviler på den tanke, at hvor der er et problem, er der også et ønske om, at tingene var anderledes.«

Løsningsfokuserede samtaler beskriver de færdigheder, der er nødvendige for at bruge den løsningsfokuserede metode i praksis. Bogen indeholder lange dialoger fra klientsamtaler, som giver et klart billede af, hvordan løsningsfokuserede samtaler forløber.

Bogen henvender sig til psykologer, familiebehandlere, behandlere i skolesystemet, læger og sygeplejersker i psykiatrien samt behandlere i alle former for socialt arbejde.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Den maskuline mand
av Deida, David
Lägg i kundvagn Pris285 kr
Respekt drenge!
av Chavez Perez, Inti
Lägg i kundvagn Pris206 kr
Harmoniske hormoner
av Damhus, Mia
Lägg i kundvagn Pris198 kr
Recepten på lykke
av Bay-Hansen, Jesper
Pris256 kr
Fra regnorm til anakonda
av Ekman, Søren
Lägg i kundvagn Pris145 kr