Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Frida - Fridas morfar fortæller om Olde
  • Bandtyp: Inbunden
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 2015
  • Antal sidor: 27
  • Upplaga: 1
  • ISBN10:874060148X
  • ISBN13:9788740601480

Frida - Fridas morfar fortæller om Olde

(Inbunden)
Beskrivning:

Frida og Asli læser i blade. Morfar læser avis. Han har svært ved at læse teksten. Det får ham til at fortælle om Olde.

Per Østergaard er forfatter til fiktionsserien om Frida, hvis problemer og oplevelser børn i målgruppen kan nikke genkendende til.

Frida-bøgerne er letlæselige, de henvender sig til første og andet klassetrin med en lix på 6-8. Illustrator Anja Gram har skabt et realistisk univers, der appellerer til både drenge og piger.

Billebøgerne er skrevet af erfarne forfattere, og ´serierne i serien´ har forskelligt lixtal, så der er bøger fra 0. til 3. klasse. Bag serien står foruden forlaget de erfarne forfattere Per Østergaard, Carsten Flink, Marie Duedahl og Per Straarup Søndergaard. De suppleres af illustratorerne Jesper Tom-Petersen, Rasmus Jensen, Stine Gram Sørensen, Anja Gram og Sidsel Brix.

Pædagogisk konsulent Lis Pøhler har udarbejdet generel lærervejledning til serien, ligesom hun producerer elevopgaver til hver eneste titel blandt Billebøgerne.

Lærervejledning og elevopgaver til hver titel i serien er at finde som gratis download-materiale på seriens hjemmeside.

Samme sted er også en letlæst, illustreret præsentation af forfattere og illustratorer, så det er muligt for lærere også i indskolingen at arbejde med forfatter- og illustratorportrætter.

Elevopgaverne kan udfyldes elektronisk på seriens hjemmeside og vises frem på smartboards. De kan printes derfra, ligesom de kan mailes til lærer og kammerater.

Billebøgerne er udviklet med henblik på både den læseforberedende undervisning i 0. klasse og læseundervisningen i 1. og 2. klasse. Både sprogligt og indholdsmæssigt erbøgerne meget enkle. De består af mange små lydrette ord, og centrale ord ogsætninger gentages. Samtidig er historierne så komplekse og temaerne sårelevante, at de også egner sig til dialogisk oplæsning med en efterfølgendeaktivering af børnene omkring teksten. Illustrationerne støtter forståelsen afteksterne - og virker befordrende på læselysten.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Ibland mår jag inte så bra
Ibland mår jag inte så bra
av Lindgren, Therése
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica