Avancerad sökning
Din kundvagn är tom
Ändra i din kundvagn Gå till kassan
Hurtigere, højere, stærkere
  • Bandtyp: Inbunden
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 2011
  • Antal sidor: 48
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 327
  • ISBN10:8723041803
  • ISBN13:9788723041807

Hurtigere, højere, stærkere

(Inbunden)

Beskrivning:

Hurtigere, højere, stærkere - om OL før og nu i serien Det lille Fagbibliotek henvender sig til elever på grundskolens mellemtrin.

Bogen er oplagt på (skole)biblioteket og kan anvendes i forbindelse med tværfaglige emnearbejder i primært danskundervisningen og sekundært i historie. Bogen indeholder bl.a. kapitler om: de olympiske leges historie - om mange af de markante begivenheder og medrivende dramaer, som har udspillet sig foran mange millioner tv-seere og tilskuere - om de olympiske idrætsgrene, hvor danskerne ofte henter medaljer - nogle af danske OL-deltagere, vi husker - og meget mere.

Bogen, der også peger frem mod de olympiske sommerlege i London i 2012, indeholder også et kapitel om Vinter-OL og Handicap-OL. Alle bogens kapitler består af opslag, dvs. to sider, som kan læses selvstændigt, og som medvirker til at gøre bogen til en opslagsbog. Teksten er skrevet til målgruppen i et levende sprog, og den vil derfor kunne læses af de fleste. På mange sider er indsat små faktabokse - ofte krydret med skæve og sjove vinkler. Bagerst i bogen findes bl.a. en liste med forklaringer på svære ord og begreber.   

Bogen er på 48 sider med fotos og tegninger i farver.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Lägg i kundvagn Pris199 kr
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Lägg i kundvagn Pris200 kr
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Pris53 kr
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Pris54 kr
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica
Pris203 kr