Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Hurtigere, højere, stærkere
  • Bandtyp: Inbunden
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 2011
  • Antal sidor: 48
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 327
  • ISBN10:8723041803
  • ISBN13:9788723041807

Hurtigere, højere, stærkere

(Inbunden)

Beskrivning:

Hurtigere, højere, stærkere - om OL før og nu i serien Det lille Fagbibliotek henvender sig til elever på grundskolens mellemtrin.

Bogen er oplagt på (skole)biblioteket og kan anvendes i forbindelse med tværfaglige emnearbejder i primært danskundervisningen og sekundært i historie. Bogen indeholder bl.a. kapitler om: de olympiske leges historie - om mange af de markante begivenheder og medrivende dramaer, som har udspillet sig foran mange millioner tv-seere og tilskuere - om de olympiske idrætsgrene, hvor danskerne ofte henter medaljer - nogle af danske OL-deltagere, vi husker - og meget mere.

Bogen, der også peger frem mod de olympiske sommerlege i London i 2012, indeholder også et kapitel om Vinter-OL og Handicap-OL. Alle bogens kapitler består af opslag, dvs. to sider, som kan læses selvstændigt, og som medvirker til at gøre bogen til en opslagsbog. Teksten er skrevet til målgruppen i et levende sprog, og den vil derfor kunne læses af de fleste. På mange sider er indsat små faktabokse - ofte krydret med skæve og sjove vinkler. Bagerst i bogen findes bl.a. en liste med forklaringer på svære ord og begreber.   

Bogen er på 48 sider med fotos og tegninger i farver.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Ibland mår jag inte så bra
Ibland mår jag inte så bra
av Lindgren, Therése
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica