Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Strega
 • Bandtyp: Häftad
 • Språk: Danska
 • Utgiven: 20211008
 • Antal sidor: 184
 • Upplaga: 1, 
  Vikt i gram: 238
 • ISBN10:8712066095
 • ISBN13:9788712066095

Strega

(Häftad)

Beskrivning:

Nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris 2021   ”Jeg vidste, at en kvindes liv når som helst kan forvandles til et gerningssted.” 


Sammen med otte andre unge kvinder ankommer Rafa til den lille bjergby Strega for at arbejde på det majestætiske Hotel Olympic. Det strikse hotelpersonale lærer de unge kvinder at servere og stryge, lave mad og rede senge, men hotellet forbliver tomt, ingen gæster ankommer. I ledige øjeblikke kan de lade blikket vandre ud over dalen, de skydækkede bjerge, nonneklostret. Det monotone arbejde og isolationen bringer dem tæt sammen, og der opstår en samhørighed blandt de unge kvinder. Det hele kulminerer i en stor fest, hvor huset omsider fyldes med mennesker fra byen. Men katastrofen indtræffer, og en af de unge kvinder forsvinder.   


Johanne Lykke Holm, f. 1987, er en dansk-svensk forfatter. Hun er nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris, Svenska Dagbladets Litteraturpris og EU’s Litteraturpris 2021 for ’Strega’. Sideløbende med sit forfatterskab arbejder hun som litterær oversætter og har sammen med Olga Ravn drevet skrivekurset Hekseskolen i København.     


”’Strega’ er en til randen skønhedsbelæsset og forfærdende roman.” – Politiken, 5 hjerter    


"Lykke Holm har skrevet en filmisk undergangsroman i grænselandet mellem ’Virgin Suicides’, ’The Grand Budapest Hotel’ og ’Melancholia’ … Næsten hver eneste sætning lyser som en ædelsten i den symbolrige tekstnat." – Aftonbladet

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn : ett reportage om
Vintermörker : samlade spänningshistori
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica