Avancerad sökning
Din kundvagn är tom
Ändra i din kundvagn Gå till kassan
Anatomi og fysiologi
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 2019
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 1798
  • ISBN10:8712058327
  • ISBN13:9788712058328

Anatomi og fysiologi

(Häftad)

Beskrivning:

Bogen Anatomi og fysiologi formidler viden om de processer og strukturer, der danner grundlag for den uhyre komplicerede enhed, den menneskelige organisme udgør.

Bogen er en stærkt revideret og udvidet udgave af den tidligere Menneskets anatomi og fysiologi og indgår i Gads sundheds- og naturvidenskabelige serie MENNESKEKROPPEN. I denne udgave er bogen blevet omfattende ajourført både pædagogisk og fagligt, ikke mindst inden for emnet immunologi. Endvidere er den udvidet med et nyt kapitel om huden. Bogen er rigt illustreret og indeholder en række kliniske eksempler, som kan bidrage til at gøre stoffet levende og meningsfuldt for den studerende. 

Et stort antal studiespørgsmål gør det desuden let for den studerende at repetere og orientere sig i stoffet. Studiespørgsmålene er placeret i direkte forlængelse af de afsnit, hvor stoffet omtales, så det er let for den studerende at kontrollere sin egen progression og faglige forståelse. 

Anatomi og fysiologi er en grundfaglig lærebog for de sundhedsfaglige professionsbachelorer. Bogen er bygget op, så den kan fungere både som lærebog og som opslagsbog. Den er tillige beriget med digitalt ekstramateriale, der kan tilgås på bogens hjemmeside eller via den gratis app Gad Ekstra.

Bogens forfattere er aktive forskere og har stor undervisningserfaring på både professionsbachelor- og universitetsniveau.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Lägg i kundvagn Pris199 kr
Lägg i kundvagn Pris169 kr
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Lägg i kundvagn Pris199 kr
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Pris54 kr
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica
Lägg i kundvagn Pris208 kr