Avancerad sökning
Din kundvagn är tom
Ändra i din kundvagn Gå till kassan
Helens bog om børn & søvn
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 2012
  • Antal sidor: 222
  • Upplaga: 7, 
    Vikt i gram: 569
  • ISBN10:8712047708
  • ISBN13:9788712047704

Helens bog om børn & søvn

(Häftad)
Beskrivning:

Trænger du til søvn? Tæt på desperation på grund af søvnmangel? Helen Lyng Hansens populære bestseller kommer nu i en ny udvidet udgave. Bogen er udvidet med bl.a. nye kapitler om middagslure og om de særlige problemer, der knytter sig til tvillinger og søvn. Der er desuden nyt om slyngevugger, babykøjer og hængevugger, ligesom bogen generelt er opdateret med den nyeste viden om børn og søvn. 

Helens bog om børn og søvn er nødhjælp til trætte forældre og viser vejen til at få sovende, trygge børn - og til selv at få lukket øjnene. Kunsten er at forstå dit lille barns søvnmønster, udviklingstrin og behov for tryghed. Når du forstår det, ved du også, hvorfor det ikke hjælper bare at lukke døren og sige godnat. Børn skal ikke græde sig i søvn!  

På baggrund af lang erfaring lover Danmarks bedst kendte sundhedsplejerske, at det nok skal lykkes - også for jer. Alle børn kan lære at sove igennem - denne søvnguide er første skridt på vej til bedre søvn og mindre gråd. 

Helen Lyng Hansen er kvinden bag succeshjemmesiden netsundhedsplejerske.dk og har herigennem hjulpet tusindvis af desperate eller bare almindeligt bekymrede småbørnsforældre. Hun er desuden en flittigt brugt ekspert i medierne, ligesom hun er forfatter til en række bøger, heriblandt Helens bog om børn og mad.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Helens bog om børn & mad
av Lyng Hansen, Helen
Pris255 kr
Helens bog om dit barns udvikling
av Lyng Hansen, Helen
Lägg i kundvagn Pris255 kr
Helens bog om gråd og trøst
av Lyng Hansen, Helen
Lägg i kundvagn Pris255 kr
Kvinden i buret
av Adler-Olsen, Jussi
Pris134 kr
Balladen om Marie Krøyer
av Arnold, Anastassia
Pris143 kr