Avancerad sökning
Din kundvagn är tom
Ändra i din kundvagn Gå till kassan
At tænke - hurtigt og langsomt
  • Bandtyp: Inbunden
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 2013
  • Antal sidor: 590
  • Upplaga: 3, 
    Vikt i gram: 1195
  • ISBN10:8711396717
  • ISBN13:9788711396711

At tænke - hurtigt og langsomt

(Inbunden)
Beskrivning:

Verdens førende nulevende psykolog, Daniel Kahneman, giver et unikt indblik i den menneskelige bevidsthed, i den måde vi tænker og træffer beslutninger på.

En af de evner, vi sætter højest og stoler mest blindt på, er vores evne til at træffe rationelle valg. Men er det nu også en god ide?

Vidste du for eksempel, at selv garvede dommere idømmer længere fængselsstraffe, hvis de kort inden domsafsigelsen har slået et højt antal øjne med to terninger? Eller at vi beviseligt køber mere sæbe og vaskepulver, hvis vi kort forinden er blevet tvunget til at tænke ´beskidte´ tanker?

Titlens ´hurtige´ og ´langsomme´ tænkning refererer til, at vi ifølge Kahneman tænker i to systemer - System 1, der er hurtigt, intuitivt og følelsesdrevet, og System 2, der er langsomt, rationelt og logisk.

Kahneman viser i bogen, hvordan de to systemer fungerer og fokuserer især på, hvordan vi i overdreven grad er tilbøjelige til at stole på System 1´s vurderinger, der gør, at vi ofte begår systematiske fejl. 

»Bogen rummer et sandt overflødighedshorn af aha-oplevelser, dybe indsigter og fascinerende perspektiver på den menneskelige psyke ... Det er virkelig en bog, man bliver klogere af - fuld af fremragende råd om, hvordan man undgår at falde ned i sindets utallige faldgruber.

Sjældent har man læst en bog, som i den grad angår ethvert menneske.«

- Berlingske Tidende

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Lägg i kundvagn Pris199 kr
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Lägg i kundvagn Pris200 kr
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Pris53 kr
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Pris54 kr
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica
Pris203 kr