Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Nøgler til spontan helbredelse
 • Bandtyp: Häftad
 • Språk: Danska
 • Utgiven: 2014
 • Antal sidor: 292
 • Upplaga: 1, 
  Vikt i gram: 509
 • ISBN10:8702205408
 • ISBN13:9788702205404

Nøgler til spontan helbredelse

(Häftad)
Beskrivning:

Forfatteren, Kelly Turner, er den første nogensinde, der har forsket videnskabeligt i fænomenet spontan helbredelse - det at mennesker kommer sig mod alle odds - enten uden hjælp fra konventionel lægevidenskab, eller efter at konventionel behandling har fejlet - med eller uden hjælp fra alternative helbredelsesmetoder.

Hendes forskningsprojekt på et af USA´s prestigefyldte universiteter koncentrerede sig om spontan helbredelse af cancer, men de ting hun fandt frem til begrænser sig ikke til cancer. I Nøgler til spontan helbredelse fremlægger Turner sine resultater, heriblandt de 9 faktorer, der kan spille en afgørende rolle for at blive rask eller forebygge sygdom.

Hvert kapitel i bogen indeholder en personlig beretning om et menneskes rejse tilbage til sundhed og giver indsigt i mulighederne for healing, muligheder der er langt større end hidtil kendt.

Nøgler til spontan helbredelse er yderst inspirerende, interessant og opløftende og giver læseren helt konkrete metoder at gå til værks med. Trods sin videnskabelige tilgang er bogen let læst og fyldt med vigtig viden, alle kan have stor gavn af.

 

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn : ett reportage om
Vintermörker : samlade spänningshistori
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica