Avancerad sökning
Din kundvagn är tom
Ändra i din kundvagn Gå till kassan
Lila
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 2015
  • Antal sidor: 260
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 413
  • ISBN10:8702165856
  • ISBN13:9788702165852

Lila

(Häftad)
Beskrivning:

1950´ernes USA: Lila, som er både ensom og hjemløs, søger ly fra regnen i den lille by Gileads kirke, og her møder hun kirkens pastor. Herfra forandres hendes tilværelse sig radikalt.

I årevis har hun vandret formålsløst rundt, men nu befinder hun sig pludseligt i faste rammer i et lille samfund, hvor hun har slået sig ned som hustru til byens noget ældre pastor John Ames. Lila voksede op sammen med Doll, en ung og snarrådig vagabond, som tog hende til sig, og sammen levede de fra hånden til munden uden andre end hinanden at stole på. På trods af de hårde kår, var der imidlertid også glimt af ømhed og kærlighed i deres omflakkende tilværelse. Efter at Lila slår sig ned i Gilead, kæmper hun for at forene sin tidligere barske tilværelse med sit nye liv i faste rammer og med sin mands kristne verdenssyn.

Ligesom Marilynne Robinsons to tidligere romaner Gilead og Hjemme udspiller Lila sig i den lille by Gilead i Iowa. I Gilead var det John Ames, der var romanens fortæller, mens det i Hjemme var Glory Boughton, datteren til John Ames' bedste ven, der var bærer af synsvinklen - og i Lila er turen altså kommet til pastorens kone, som her fortæller sin historie. Såvel Gilead som Hjemme er blevet tildelt adskillige priser - heriblandt Pulitzerprisen og the Orange Prize for Fiction. Lila er en selvstændig ledsager til de to tidligere bøger, og kan således læses separat.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Lägg i kundvagn Pris199 kr
Lägg i kundvagn Pris169 kr
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Lägg i kundvagn Pris199 kr
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Pris54 kr
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica
Lägg i kundvagn Pris208 kr