Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Steve Jobs
 • Bandtyp: MP3 på CD
 • Språk: Danska
 • Utgiven: 2011
 • Antal sidor: 512
 • Upplaga: 1, 
  Vikt i gram: 128
 • ISBN10:8702122154
 • ISBN13:9788702122152

Steve Jobs

(MP3 på CD)
Beskrivning:

Steve Jobs (1955-2011) har revolutioneret vores liv - fra den måde, vi hører musik, til den måde, vi kommunikerer. Han grundlagde som 21-årig Apple i sine forældres garage sammen med en ven, gjorde firmaet til en enorm succes, blev skubbet ud i 1985 og kom tilbage i 1997 for at gøre Apple til verdens mest værdifulde virksomhed. 

Steve Jobs er historien om, hvordan kombinationen af legende kreativitet og den nyeste teknologi har været drivkraften for et barn af 1960´ernes flippede Californien. Det er også historien om et modsætningsfyldt menneske, der formåede at forene teknologi med lsd, vegansk kost og meditation. Om en på én gang perfektionistisk og fandenivoldsk person, der både tryllebandt og tyranniserede sine omgivelser. 

Walter Isaacson har talt med Steve Jobs´ familie, venner, fjender, konkurrenter og kolleger for at kunne skrive den definitive biografi. Jobs selv har for første gang stillet op og ladet sig interviewe mere end 40 gange til bogen. Men han har ikke forlangt indflydelse på indholdet. Som Jobs selv formulerede det: »Jeg har gjort mange ting, jeg ikke er stolt af (.) Men jeg har ikke nogen skeletter i skabet, som ikke må komme ud.« 

Lydbogen er indlæst af Peter Carstens. Walter Isaacson, f. 1952, er administrerende direktør for The Aspen Institute i Washington D.C. Han har tidligere været bestyrelsesformand for CNN og været ledende redaktør for Time Magazine. Han har udgivet biografier om Albert Einstein, Benjamin Franklin og Henry Kissinger.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn : ett reportage om
Vintermörker : samlade spänningshistori
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica