Avancerad sökning
Din kundvagn är tom
Ändra i din kundvagn Gå till kassan
Zornig - vrede er mit mellemnavn
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 2011
  • Antal sidor: 212
  • Upplaga: 9, 
    Vikt i gram: 414
  • ISBN10:8702111616
  • ISBN13:9788702111613

Zornig - vrede er mit mellemnavn

(Häftad)
Beskrivning:

Zornig er den hudløst ærlige beretning om, hvordan et barn i det moderne velfærdsdanmark overlevede en opvækst fyldt med svigt, vold og overgreb fra de voksne omkring hende.  

Lisbeth Zornig Andersen, der er formand for Børnerådet, skildrer med barnets øjne sin egen opvæks med hverdagens rædsler i det under-Danmark, som er skjult for de fleste. En hverdag fyldt med knytnæver, blod, misbrug, straf, sult, stank og frygt. En far, der forsvandt, en stedfar, der gjorde ondt, en mor, der svigtede. 

Vi følger skridt for skridt hvordan hendes brødre bliver brudt ned i et hjem, hvor man fik noget at spise, hvis man kunne samle maden op fra kogende vand, hvor et enkelt ord ved middagsbordet betød sengen, hvor en plukket blomme i haven betød røvfuld i enerum - og det, der var værre. En barndom tilbragt på værtshuse, på børnehjem og på ungdomsinstitutioner. 

Usentimentalt og uhyggeligt detaljeret folder Lisbeth Zornig Andersen en brutal virkelighed ud, hvor ingen voksne greb ind for hjælpe den altid tavse, snavsede, magre pige med vorter på hænderne og kronisk øjenbetændelse. Indtil hun blev gammel nok til at bruge vreden og tage livet i egne hænder.

Det er også Lisbeth Zornig Andersens opråb til os andre. Hvad enten man professionelt arbejder med børn eller bare er en medborger. Hjælp disse børn! 

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Dr. Zukaroffs testamente
av Lund Madsen, Peter
Lägg i kundvagn Pris355 kr
Det danske klassesamfund
av Lars Andersen
Pris206 kr
Nullerne
av Mørch, Søren
Pris297 kr
1Q84
av Murakami, Haruki
Lägg i kundvagn Pris194 kr
Lägg i kundvagn Pris199 kr