Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

An Introduction to English Sentence Analysis
  • Bandtyp: Inbunden
  • Språk: Engelska
  • Utgiven: 1999
  • Antal sidor: 221
  • Upplaga: 4, 
    Vikt i gram: 608
  • ISBN10:8700396842
  • ISBN13:9788700396845

An Introduction to English Sentence Analysis

(Inbunden)

Beskrivning:

An Introduction to English Sentence Analysis er en indføring i grammatisk analyse af engelske sætninger, hvor der konsekvent skelnes mellem funktion og form. Bogen anvendes af studerende på universiteter, handelshøjskoler og andre videregående uddannelser. Forfatterne har afprøvet bogens stof på universiteter og handelshøjskoler i Danmark, England og USA.

Forfatterne stammer selv fra disse lande: Carl Bache og Fritz Larsen (Danmark), Mike Davenport (England) og John Dienhart (USA).

 

Alle forfatterne er eller har været lærere i engelsk på SDU - Odense Universitet. I forbindelse med den nye udgave af bogen er det en ekstra fordel, at læserne nu kan finde løsninger til alle bogens eksempelsætninger (i alt 292) på internettet og arbejde interaktivt med dem. Disse sætninger indgår som en del af en stor og voksende database i et omfattende forsknings- og udviklingsprojekt ved Institut for Sprog og Kommunikation, SDU - Odense Universitet. Projektet, som hedder VISL (Visuel Interaktiv Syntaks Læring), har som hovedmål at opbygge internetbaserede grammatiske undervisningsredskaber for en lang række sprog, heriblandt engelsk. Der er adgang til VISL´s sproglige værktøjer på hjemmesiden - og denne adgang er gratis.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Pragmatics
Pragmatics
av Yule, George
Introducing Phonetic Science
Introducing Phonetic Science
av Ashby, Michael
Longman's Student Grammar of Spoken and
Rediscover Grammar Third edition
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om