Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Betennelsesfri; en ny forståelse av årsaken til sykdom
 • Bandtyp: Inbunden
 • Språk: Norska (bokmål)
 • Utgiven: 20191014
 • Antal sidor: 220
 • Upplaga: 1 (2019), 
  Vikt i gram: 510
 • ISBN10:8293154888
 • ISBN13:9788293154884

Betennelsesfri; en ny forståelse av årsaken til sykdom

(Inbunden)
Beskrivning:

Betennelser er roten til alt ondt! Det er der mange sykdommer starter: hormonell ubalanse (pga feil næring, stress, for å nevne noe) kan gi grobunn til inflammsjon og betennelser. Hva bør du vite?

Å vite hva du skal spise, hvordan du skal trene og stresse ned, eller er det å opparbeide seg en forståelse for hva som skjer med kroppen din når den ikke fungerer som den skal?

Denne boken gjør et dypdykk i hva som skjer med kroppen din når du spiser og lever på en uhensiktsmessig måte. For til og med friske og symptomfrie mennesker kan lide av hormonubalanser og for høye betennelsesmarkører. Først viser det seg ofte som mer eller mindre diffuse problemer. Det kan være overvekt, hårtap, tretthet, søvnproblemer, humørsvingninger eller mer alvorlige symptomer som infertilitet, tarmsykdommer og ikke minst demens. Det er en rekke helseproblemer som skyldes betennelser, så hvorfor ikke være føre var?

Denne boken er skrevet for at du skal vite hvordan betennelser oppstår, hvordan de kan dempes og hvordan du kan få en betennelsesfri hverdag.

Boken er skrevet av lege, dosent og forsker Ralf Sundberg og Martina Johansson som er utdannet sivilingeniør, med master i medisinsk bioteknikk og i biofysikk. Den er drivende godt skrevet - og er lettforståelig. En viktig bok som gir deg økt forståelse for hvordan du kan leve betennelsesfritt.

Kundrecensioner och bloggar

Ingår i följande avdelningar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn : ett reportage om
Vintermörker : samlade spänningshistori
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica