Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Porto Francos voktere
  • Bandtyp: Inbunden
  • Språk: Norska (bokmål)
  • Utgiven: 20140701
  • Antal sidor: 322
  • Upplaga: 1 (2014), 
    Vikt i gram: 470
  • ISBN10:828087500X
  • ISBN13:9788280875006

Porto Francos voktere

(Inbunden)
Beskrivning:

Skjærgårdskrim fra Ann Rosman med et spennende historisk bakteppe.

Tredje kriminalroman om Karin Adler, Porto Francos voktere, er glimrende lesning i seilesongen. Boken tar utgangspunkt i en fascinerende del av nordisk historie som få kjenner til: piratvirksomheten langs svenske- og norskekysten tidlig på 1700-tallet og Porto Franco-brevets niende paragraf som innebar at Marstrandsjøen var en fristad for forbrytere.

En ung kvinne går i land i Marstrands havn en septemberdag i 1793. Håret er kortklipt under luen, brystene er surret flate, og buksene henger løst på den hengslete kroppen. Det myldrer av liv rundt henne; sjømenn på skipene, handelsmenn og forbrytere som har fått amnesti i frihavnen. Hennes eneste håp er at de vil ta henne for å være mann, at hun skal finne arbeid og et sted å bo. At hun ikke blir nødt til å reise tilbake.

To hundre og tjue år senere blir det gjort et grufullt funn på Klöverön. En kvinne og et spedbarn blir funnet døde i Gamle mosse, og kriminalbetjent Karin Adler kobles inn. Men det viser seg at det skal bli vanskelig å identifisere de døde. Det eneste som kan sies med sikkerhet, er at de har ligget i myra lenge. Veldig lenge. Trådene leder Karin Adler langt tilbake i Marstrands historie, og sakte, men sikkert nøstes det opp en utrolig historie.

Les utdrag fra boka

Kundrecensioner och bloggar

Ingår i följande avdelningar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica