Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Våre evnerike barn
 • Bandtyp: Häftad
 • Språk: Norska (bokmål)
 • Utgiven: 20110627
 • Antal sidor: 162
 • Upplaga: 1 (2016), 
  Vikt i gram: 318
 • ISBN10:8276348955
 • ISBN13:9788276348958

Våre evnerike barn

(Häftad)
Beskrivning:

«Hvorfor bør vi satse mer på opplæringen av de evnerike?» I likhet med alle andre barn har de evnerike barna krav på en opplæring som er tilpasset deres evner, anlegg og forutsetninger (se opplæringslovens § 1-3). De har, som alle andre, rett til et verdig liv, hvor de kan utvikle seg i henhold til sitt potensial. Opplæring er en viktig menneskerettighet. Hensikten med Våre evnerike barn er på den ene siden å gi studenter og lærere en mer systematisk innsikt i og kunnskap om hva som karakteriserer evnerike og talentfulle barn. På den andre siden fokuseres det på de spesielle oppgaver og utfordringer som skolen står overfor i undervisningen av disse barna. Diverse undervisningsstrategier vil bli diskutert. Samtidig blir viktigheten av skole-hjem-samarbeid belyst, samt hvilke strategier den norske skolen bør implementere for å møte behovene til disse barna.

Kundrecensioner och bloggar

Kundbetyg baserat på 1 recension.
 • Endelig en norsk fagbok om temaet

  Kjell Skogen og Ella Cosmovici Idsøe har skrevet den første norskskrevne fagboken om evnerike barn som er utgitt på mange tiår. - Endelig får vi en norsk fremstilling om hva som kjennetegner de evnerike barna, følgene av manglende tilpasset opplæring, samt en rekke forslag til pedagogiske strategier for disse elevene.
  Samtidig tar forfatterne et oppgjør med årsakene til at norsk skole har utelatt denne elevgruppen fra sine strategier og planer i så lang tid.

  En god, og høyst nødvendig fagbok.

  av K.K., 2012-08-18

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Living with Intensity
Living with Intensity
av Daniels, Susan
Tjenester som treffer
Tjenester som treffer
av Aasbrenn, Kristian
Dynamiske og lærende organisasjoner
Skotten i Köpenhamn : ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv