Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Brødrene Vega
  • Bandtyp: Inbunden
  • Språk: Norska (bokmål)
  • Utgiven: 20150123
  • Antal sidor: 295
  • Upplaga: 1 (2015), 
    Vikt i gram: 390
  • ISBN10:8248914984
  • ISBN13:9788248914983

Brødrene Vega

(Inbunden)
Beskrivning:

Nominert til Brageprisen 2015.Lars Lenths Brødrene Vega er en frodig og harmdirrende historie om mennesket, naturen og menneskenaturen, en fortelling om hvor latterlig langt vi er villige til å gå for å nå våre mål.

En ung miljøkriger fra Bærum sprenger et oppdrettsanlegg i Nordland og gjemmer seg innerst i en fraflyttet fjord. Brødrene Torvald, Einar og Gunnar Vega har tjent seg søkkrike på å harve over natur og mennesker i Brønnøy kommune og har ingen planer om å la terroristen slippe unna. Den konfliktsky advokatfullmektigen Leo Vangen hyres for å finne miljøkrigeren og lose ham ut av området før brødrene Vega slår kloa i ham. Snart befinner Vangen seg midt i skuddlinjen mellom rasende, selvrettferdige miljøvernere og skruppelløse lakseoppdrettere. I kulissene lurer en marinbiolog med råtten samvittighet, en velstående Bee Gees-fan med skjulte motiver og en eremitt med tvilsom fortid og gul sydvest på hodet.

"Lenth harselerer med kriminelle lakseoppdrettere og forkvaklede miljøvernere - og fanger leseren med klepp […] magisk og ramsalt realisme." Yngve Ekern, Aftenposten.

Les utdrag fra boka

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica