Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Steve Jobs
  • Bandtyp: Inbunden
  • Språk: Norska (bokmål)
  • Utgiven: 20111101
  • Antal sidor: 600
  • Upplaga: 1 (2011), 
    Vikt i gram: 1148
  • ISBN10:8202369878
  • ISBN13:9788202369873

Steve Jobs

(Inbunden)
Beskrivning:

Autorisert biografi om Steve Jobs. Apple-gründer Steve Jobs døde 5. oktober. Nå kommer den autoriserte biografien om en av verdens største oppfinnere og innovatører. De siste månedene brukte Jobs på å gjennomføre en rekke intervjuer med forfatter Walter Isaacson. Samtalene danner nå grunnlaget for en helt unik fortelling - den ufiltrerte historien om Steve Jobs liv. Biografien vil avsløre mange nye og ukjente sider ved Jobs liv og virke, og den internasjonale lanseringen av boken regnes som en av de mest betydelige på lang tid. Boken er skrevet av tidligere TIME-redaktør Walter Isaacson, som før dette har biografert en annen omfattende størrelse, Albert Einstein.

Han forandret våre liv og klarte å oppnå noe som de aller færreste gjør; han forandret måten hver enkelt av oss ser verden på. Slik ordla president Barack Obama seg i en tale kort tid etter at dødsfallet ble kjent.Arbeidet med den norske utgaven har vært i gang i flere måneder, og har vært underlagt strenge sikkerhetstiltak for å ivareta konfidensialitet i forhold til bokens innhold.

Steve Jobs var ikke bare en av verdens fremste innovatører. Han satte mange av premissene for våre medievaner. Å kunne legge frem den ufiltrerte fortellingen om et så ekstraordinært liv, er uhyre spennende og et privilegium for oss, sier forlagssjef for sakprosa i Cappelen Damm, Ida Berntsen.

Kundrecensioner och bloggar

Ingår i följande avdelningar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Manuelas hjemmebakst
Manuelas hjemmebakst
av Kjeilen, Manuela
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica